Cendief

A CeNDieF oferim un servei de nutrició i dietètica basat en l’evidència científica i en el desenvolupament de mètodes propis d’abordatge alimentari i nutricional. Donem resposta a necessitats personals, observant a la persona en el seu entorn (feina, família, oci, relacions, esport, etc).

 

Últimes noticies

Aliment del mes: la mongeta tendra Aliment del mes: la mongeta tendra Dilluns, 29 Juliol 2019 La mongeta tendra ja és un espectacle! La podem anar consumint des de finals de juny fins a l'agost en el seu màxim esplendor. Tot i ser un aliment de la familia de les lleguminoses, com que la consumim abans de granar (o amb el granet diminut) és molt poc energètica. Conté fibres alimentàries, potassi, calci i en menor proporció iode, fòsfor, ferro i magnesi; també vitamina C i folats (àcid fòlic), que la gran majoria es perdran en les coccions. Aprofiteu la temporada i consumiu-ne, i si us en sobra l'escaldeu i l...
Cuina a baixa temperatura a casa, si o no? Cuina a baixa temperatura a casa, si o no? Dilluns, 29 Juliol 2019 La cuina a baixa temperatura, també anomenada sous-vide, és un concepte de cuina que ja té uns anys i que s'ha anat perfeccionant. Les nostres àvies cuinaven al bany maria, lentament i a temperatures baixes, però sembla ser que es pot remuntar a la mateixa aparició de la ceràmica, que es podria haver utilitzat per cuinar aliments enterrats. Es considera una tècnica més respectuosa amb l'aliment, no el modifica en sabor i textura tant com coccions com el bullit, planxa, forn, etc on l'aliment queda sotmès a temperatures per ...

Direcció

C. Castillejos, 314 4º piso B
08025 - Barcelona
Tel 935455874
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

xarxes socials

Estem a les xarxes socials. Segueix-nos i estigues informat.

     

Inicio