Cendief

A CeNDieF oferim un servei de nutrició i dietètica basat en l’evidència científica i en el desenvolupament de mètodes propis d’abordatge alimentari i nutricional. Donem resposta a necessitats personals, observant a la persona en el seu entorn (feina, família, oci, relacions, esport, etc).

 

Últimes noticies

Aliments de temporada: octubre, mes de l'inici del fred Aliments de temporada: octubre, mes de l'inici del fred Dimarts, 15 Octubre 2019 Octubre és un mes d'intercanvi on cada dia és una mica més fred, una mica més fosc i on ja, definitivament, ens passem a les sopes i plats calents. Les fruites que trobem són les xirimoies, caquis, alvocats, magranes, figues, kiwis, mandarines, mangos, pomes, peres, préssec, meló, codonys, taronges, plàtans i raïm. Les verdures que són més habituals i de temporada són les bledes, espinacs, api, esbergínia, pebrots, carbassa, carbassó, col verda, lombarda, bròquil, col-i-flor, porro, naps, x...
El fajol, aquell vell conegut que tornem a veure de nou El fajol, aquell vell conegut que tornem a veure de nou Dimarts, 15 Octubre 2019 És curiós que ningú recordi el fajol com aquell "pseudocereal" que tant vam consumir en altres temps. Jo li dic la "quinoa catalana" ja que no deixa de ser una llavor que consumim com si fos un cereal però que es conrea aquí. Si el consumim com a llavor, en gra, la seva cocció no és fàcil. Sovint queda esbardellat per una cocció massa ràpida i sobtada que ens deixa un plat poc atractiu a la vista i potser fins i tot pastós. Per a un bullit efectiu del gra cal un rentat de la llavor i un previ torrat en sec, igual co...

Direcció

C. Castillejos, 314 4º piso B
08025 - Barcelona
Tel 935455874
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

xarxes socials

Estem a les xarxes socials. Segueix-nos i estigues informat.

     

Inicio