Cendief

Preparació del nedador d'elit Hèctor Ruiz

Sergi García, Hèctor Ruiz, Jordi SarolaEl passat dissabte dia 20 de novembre vam tenir el plaer de poder fer la primera reunió de treball per coordinar un dels grans reptes del nedador de llarga distància Héctor Ruiz: els Jocs Olímpics de 2016. Abans del Brasil hi haurà una sèrie de campionats nacionals i estrangers on haurà de rendir al màxim, agafar experiència i confiança, i alhora aplicar totes aquelles estratègies que li hem anat ensenyant.

L’equip multidisciplinar està format pel seu entrenador de natació, en Sergi García, del Centre de Natació Mataró; la psicòloga esportiva Nathalie García; el preparador físic Marc Madrugada; i jo mateix com a Dietista-Nutricionista. A part compta amb un equip de comunicació que li porta la web i un equip de gestió amb mànager inclós que porta els patrocinis i sponsors.

L’entrenador de natació Sergi García Balastegui és sobre qui pivota tota la resta. Ell marca les càrregues de treball i entrenaments en macro i microcicles, que són el que poden provocar més o menys estímuls en el nedador. La resta de professionals adaptem les estratègies pròpies d’acord amb les planificacions del Sergi.

Reunió molt estimulant des del punt de vista tècnic, ja que saber amb exactitud què fa la Nathalie a nivell d’estímul psicològic; què aplica en Marc en l’entrenament en sec per evitar lesions; o quina és l’estratègia per al macrocicle de novembre a juliol de 2016 per part del Sergi, és bàsic per als plantejaments alimentari-nutricionals i ergogènics.

Propera fita, Campionat d’Espanya a Gijón.

Direcció

C. Castillejos, 314 4º piso B
08025 - Barcelona
Tel 935455874
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

xarxes socials

Estem a les xarxes socials. Segueix-nos i estigues informat.

     

Inicio Blog Preparació del nedador d'elit Hèctor Ruiz