Cendief

ISAK nivell 3

Cendief ISAK copiaDesprés d'haver realitzat el curs d'acreditació per al nivell 3, del 6 a l'11 d'abril de 2015, ja puc dir que oficialment estic acreditat com a instructor de nivell 3 de la International Society for the Advancement of Kinanthropometry (ISAK).
La cineantropometría és una ciència (UNESCO, 1978) que estudia la relació entre la forma i la funció humana. És una eina indispensable en l'àmbit de l'activitat física i l'esport, la dietètica i la nutrició, la antropología, l'arquitectura, el disseny industrial i qualsevol camp tecnològic en què sigui necessària la valoració de la forma, proporció i composició humana.

Per a aquest curs comptem amb professors com el Dr Jordi Porta, la Dra María Dolores Cabanyes, el Dr Ramón Alvero, la Sra Mireia Porta, el Sr Toni Solà i altres cineantropometrstes i especialistes en matèries com la bioimpedancia.

El nivell 3 està dissenyat només per aquells antropometristes que desitgin participar en la formació i acreditació d'antropometristes de nivell 1 i 2. El seu propòsit és augmentar l'oferta de cursos de formació perquè l'ensenyament de la antropometría es pugui oferir a un major nombre de candidats a tot el món. Un candidat a nivell 3 ha de demostrar una precisió adequada en les 39 dimensions antropométriques i posseir suficients coneixements teòrics i pràctics de l'antropometría per ser capaç d'instruir i acreditar a antropometristes de nivell 1 i 2.

 

A Catalunya existeix actualment un antropometrista de nivell 4 i cinc antropometristes de nivells 3. Tots ells pertanyen a la recentment creada Escola Catalana de Cineantropometria (ECC), de vinculació directa amb el INEFC de Catalunya.
L'any que ve, des de la ECC, es realitzaràn cursos per a nivells 1 i altres tipus de formació relacionada amb la cineantropometría.

Direcció

C. Castillejos, 314 4º piso B
08025 - Barcelona
Tel 935455874
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

xarxes socials

Estem a les xarxes socials. Segueix-nos i estigues informat.

     

Inicio Blog ISAK nivell 3