Cendief

Recepta: sopa espessa de miso

Recepta senzilla per preparar de tant en tant una sopa de Miso, mix entre dieta mediterrània i gastronomia japonesa.


El miso és una pasta de soia fermentada amb sal marina, encara que se li poden afegir altres cereals. El sabor és potent però tot depèn dels ingredients i la quantitat de pasta de miso.


T'expliquem com preparar en menys de 15 minuts una deliciosa i saludable sopa espessa de miso utilitzant verdures de temporada que segur que tenim en la nevera.

 

Ingredients per a la Sopa Miso ràpida amb fideus Udon:

• 1 litre d'aigua
• Fideus Udon o Noodles de blat sarraí
• Ceba
• Bròquil
• Coliflor
• Patata
• Mongeta tendra
• 3 cullerades petites de miso
• Una mica de ceba tendra i julivert
• Una mica de sal

Elaboració:

1. Tallar les verdures en a tires i en el cas del bròquil i la coliflor tallar les flors petitones.
2. Afegir en una cassola l'aigua juntament amb les mongetes tendres, i deixar bullir primer uns 5 minuts; després afegeix la ceba, el bròquil, la coliflor i la patata i deixar a escalfar a foc viu uns 5 minuts més. Passat aquest temps afegir els fideus Udon.
3. Finalment en una tassa diluir les cullerades de miso amb una mica del brou calent i afegir la barreja a la cassola.
4. Servir amb una mica de ceba tendra i julivert frescos picats.

La patata i el midó dels noodles faràn més espessa la sopa, el sabor és suau, la textura s'assembla una sopa espessa i cremosa però sense farines ni mantegues.

També es poden bullir els ingredients per separat, d'aquesta manera s'obté més una sopa de miso tradicional amb les verdures.

La recepta de la sopa de miso dóna per a moltes variacions i variants en funció de què es vulgui fer.

 

Direcció

C. Castillejos, 314 4º piso B
08025 - Barcelona
Tel 935455874
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

xarxes socials

Estem a les xarxes socials. Segueix-nos i estigues informat.

     

Inicio Blog Recepta: sopa espessa de miso