Cendief

Asistim al congrés biannual en cineantropometria, a Mèxic

Del 31 al 2 de novembre s'ha celebrat a Mérida (Mèxic) el Congrés Mundial en Cineantropometria i Composició Corporal ISAK-UADY 2016. Aquest és un congrés biannual on es tracten les àrees temàtiques de l’esport d’èlit, la clínica i la salut.

L’estimació de la deshidratació en esport i activitat física és molt important, i és per això que la investigació en equips de medició bioelèctrica és important. En el treball que hem presentat en el congrés parlem de l’estudi pilot que hem fet amb persones amb Síndrom de Down per analitzar la reacció del vector BIVA. Així mateix hem complementat amb una anàlisi complerta del perfil antropomètric.

Esperem que aquest estudi sigui l’inici d’un projecte més extens d’anàlisi de la composició corporal i del perfil bioelèctric en persones amb Síndrom de Down, entre ells el grup dels Special Olympics.

Poder detectar estats de deshidratació en poblacions especials i la impedància bioelèctrica, té una gran rellevància, especialment quan practiquen esport d’alta intensitat.

Screenshot 2016 10 28 17.08.15

Direcció

C. Castillejos, 314 4º piso B
08025 - Barcelona
Tel 935455874
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

xarxes socials

Estem a les xarxes socials. Segueix-nos i estigues informat.

     

Inicio Blog Asistim al congrés biannual en cineantropometria, a Mèxic