Cendief

CeNDieF canvia d’ubicació i horaris d’atenció

El Centre de Nutrició i Dietètica Fontanella (CeNDieF) s'ha dedicat des dels inicis a la nutrició i la dietètica tant per a persones sanes com per a persones amb alguna malaltia. També des dels principis de l'any 2005 a l'esport i l'activitat física, tant per a esportistes novells com per a semi professionals i professionals. Això ha marcat una experiència única en alimentació, nutrició i ergo nutrició.

 A CeNDieF s'hi han visitat més de 3000 persones, totes amb les seves característiques específiques i els seus objectius particulars: obesitat, diabetis tipus 2, dislipèmies, hipercolesterolèmia, hipertensió, embaràs, lactància o envelliment, situacions que s'han estudiat i a les quals se'ls ha dissenyat una alimentació personalitzada i específica. També l'esport de baixa, mitja o alta intensitat, amateur o professional ens ocupa un espai importantíssim i una passió sense límits. Assessorem a esportistes i fins i tot campions mundials de disciplines molt diverses: boxa, ultra maratons, apnea dinàmica, natació, atletisme, triatló, rem, tenis, pàdel, esportistes amb discapacitat física o intel·lectual, dansa, esquí, fitness, pilota basca i moltes altres especialitats, cadascuna amb les seves especificitats.

Després de 12 anys visitant al centre de Barcelona, CeNDieF s'ha traslladat al carrer Castillejos, entre l'Hospital de Sant Pau, l'Hospital Dos de Maig i la Sagrada Família. Estem ubicats en el Centre Medinatur, especialitzat en psicologia i medicina natural. Aquí visito 2 dies a la setmana: dimarts i dijous, de 9h a 20h i en horari continu.

Seguim oferint un servei personalitzat, detallista, amb criteri i estudiant el cas individualment, destinant el temps que calgui segons la complexitat del cas. Seguim sortint fora, als esdeveniments, a les travessies de natació, a curses de muntanya o a triatlons per fer proves de camp, monitoratges alimentàris, mesuraments de lactats o seguiments específics. La recerca, la investigació i la docència universitària formen part de l'ADN de CeNDieF d'una manera molt important i és aquest motiu el que ha motivat el canvi d'adreça i la reducció de la part assistencial.

Direcció

C. Castillejos, 314 4º piso B
08025 - Barcelona
Tel 935455874
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

xarxes socials

Estem a les xarxes socials. Segueix-nos i estigues informat.

     

Inicio Blog CeNDieF canvia d’ubicació i horaris d’atenció