Cendief

L'estiu i les sopes fredes, una bona elecció

Durant l'època estival és important implementar una molt bona hidratació. Consumir líquids, especialment aigua, al llarg del dia és indispensable. Una manera fàcil d'introduir líquids és a partir de les cremes i sopes fredes, que ben elaborades poden formar part d'una dieta equilibrada.

Les receptes són fàcils de fer i especialment ràpides, es poden adaptar als gustos de tothom, temporalitat alimentària i alhora proximitat: carbassó, cogombre, api, síndria, meló, tomàquet, pebrots de diversos colors, alfàbrega, pastanaga i altres verdures autòctones.

Gaspatxo de síndria i tomàquet

Ingredients: 500 g de síndria (sense pinyols), 500 g de tomàquets vermells (de bombeta), 1 ceba tendra, 1/2 cogombre, 1 gra d'all, 1/2 pebrot vermell, oli d'oliva, vinagre de Mòdena, alfàbrega fresca, sal i pebre.

Preparació: rentar les verdures; pelar i tallar la ceba a talls petits; pelar el cogombre, treure'n les llavors i tallar-lo; trossejar el tomàquet i el pebrot així com la síndria i afegir a un recipient amb la sal, el pebre i l'aigua; triturar-ho i afegir l'oli d'oliva i el vinagre; afegir l'aigua freda; tastar i rectificar de sal si us cal. Afegir al final l'alfàbrega.

Com podeu veure podem fer sopes fredes a diari de manera fàcil i a gust de cadascú, com a acompanyament o fins i tot com a primer plat.

Passeu l'estiu ben hidratats!

Direcció

C. Castillejos, 314 4º piso B
08025 - Barcelona
Tel 935455874
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Contacta amb nosaltres

Contacta i resol els dubtes dubtes que tinguis.

  • Telèfon: +34 93 545 58 74

xarxes socials

Estem a les xarxes socials. Segueix-nos i estigues informat.

     

Inicio Blog L'estiu i les sopes fredes, una bona elecció