Cendief

Patè de soja verda o mongetes Mungo amb pipes de gira-sol

Pels que el llegum els pot sentar flatulent una solució alternativa és el patè vegetal de llegum, l'hummus seria un exemple però també el patè vegetal de soja verda.

Patè de soja verda o mongetes Mungo amb pipes de gira-sol

Ingredients: 150 g de mongetes Mungo, 60 g de pipes de gira-sol crues, 50 g de ceba, 30 g de tamari o salsa de soja salada, 15 g d'oli d'oliva verge extra, el suc de 1/2 llimona, cúrcuma (o curry), comí, pebre vermell dolç, sal marina i caldo de la cocció de les mongetes (segons la textura que volguem però no cal gaire caldo).

Elaboració: remullar tota la nit les mongetes Mungo i bullir durant 25 - 30 minuts; una vegada bullides posar en un got de batedora juntament amb la ceba crua, les pipes de gira-sol crues i la resta d'ingredients; batre intensament fins trobar la textura desitjada i provar, si falta sabor afegir espècies o bé suc de llimona.

Una vegada elaborat cal deixar-lo referedar i presentar a taula com aperitiu o bé utilitzar com a base proteica per a un entrepà al matí per esmorzar o bé al mig matí.

 

Direcció

C. Castillejos, 314 4º piso B
08025 - Barcelona
Tel 935455874
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Contacta amb nosaltres

Contacta i resol els dubtes dubtes que tinguis.

  • Telèfon: +34 93 545 58 74

xarxes socials

Estem a les xarxes socials. Segueix-nos i estigues informat.

     

Inicio Blog Patè de soja verda o mongetes Mungo amb pipes de gira-sol