Cendief

Aliments de temporada: setembre

Els aliments de temporada són més apetitosos, estan a més bon preu i són més sostenibles a nivell medioambiental. És per això que han de ser la primera opció de compra. Si a més són aliments de proximitat o km0 llavors haurem completat el cicle de manera magistral.

Durant el mes de setembre podem disfrutar de les primeres magranes, del raïm, de les figues, els espinacs, bròquils primerencs, pebrots i esbergínies, entre altres.

Especial atenció a les peres i prunes, les unes venen i les altres ja estan a punt de marxar. Si ens en sobren, de prunes, poden fer-ne melmelada per consumir els freds dies d'hivern.

Les carbasses de la temporada ja estan a disposició, amb un alt contingut en aigua, fresques i delicioses. Podem començar, amb el canvi de temps, a fer les primeres cremes de carbassa.

A la peixeteria hi trobem daurades i llobarros, sardines i seitons. És el moment de fer seitons en vinagre, fàcils de fer i deliciosos.

Les gallines, passats els calors de l'estiu, tornen a pondre i a fer ous de bona qualitat, per tant podem fer unes bones truites de verdures.

I com no parlar dels bolets! Estem en plena època! Si us podeu permetre comprar rovellons o llanegues les podeu fer saltejades amb verdures o les llanegues en forma de carpaccio.

Disfruteu del setembre, és un mes especial, de bones viandes i clima encara càlid, regat de pluges intenses que ens fan oblidar l'estiu.

Direcció

C. Castillejos, 314 4º piso B
08025 - Barcelona
Tel 935455874
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

xarxes socials

Estem a les xarxes socials. Segueix-nos i estigues informat.

     

Inicio Blog Aliments de temporada: setembre