Cendief

Galera, crustaci de gener i febrer

La temporada de la galera tradicionalment és gener i febrer, i les trobarem a la majoria de peixateries. És un crustaci del Mediterrà amb un 20% de proteïnes d'alta qualitat, tot i que cal dir que tenen menys carn que gambes i escamarlans.

Tenen pocs greixos, menys del 2% però cal tenir en compte que té un elevat contingut en colesterol. Especialment rica en minerals en podem destacar el iode i el zinc.

Les podem fer en una paella amb una mica d'oli, salpebrades; poden formar d'un arròs de peix; es pot menjar bullida o a la planxa; es poden aprofitar per fer fumet; etc.

No et perdis de menjar galeres aquest hivern, són fàcils de cuinar, apetitoses, es troben a bon preu i són de proximitat.

Direcció

C. Castillejos, 314 4º piso B
08025 - Barcelona
Tel 935455874
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Contacta amb nosaltres

Contacta i resol els dubtes dubtes que tinguis.

  • Telèfon: +34 93 545 58 74

xarxes socials

Estem a les xarxes socials. Segueix-nos i estigues informat.

     

Inicio Blog Galera, crustaci de gener i febrer