Cendief

La brasa o la graella elèctrica com a sistema de cuinat

Pot ser dolent per a la salut cuinar amb la graella elèctrica? Doncs la resposta és que depèn de com es cuini.

En realitat la graella elèctrica és un sistema de cuinat molt saludable. El què fem és coure l'aliment (vegetal o animal) sense o amb pocs greixos (amb els seus greixos) i els sobrants cauen per gravetat al fons de la graella. Bona part de graelles elèctriques porten una base on s'hi pot afegir aigua, d'aquesta manera no es genera fum, que també pot resultar tòxic.

En el cas de la brasa típica de carbó o llenya cal mirar que l'aliment no es cremi o carbonitzi, en part degut a la diferència de temperatura segons el volum de caliu d'una part o altra de la llar de foc o la barbacoa. Així mateix compte amb les carns massa greixoses perquè l'aliment quedarà fumat degut al greix que es crema sobre la brasa.

Si fem servir graella elèctrica cal tenir en compte de que la potència no sigui alta, ja que l'aliment es farà massa ràpid, essent massa cuit per fora i cru per dins. Utilitzeu-la en la seva justa mesura i veureu com l'aliment queda cuinat, gustós i amb molt bon aroma.

Seguint aquests senzills consells podem fer de la brasa o del cuinat amb graella elèctrica un dels mètodes de cocció dels nostres aliments.

Direcció

C. Castillejos, 314 4º piso B
08025 - Barcelona
Tel 935455874
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

xarxes socials

Estem a les xarxes socials. Segueix-nos i estigues informat.

     

Inicio Blog La brasa o la graella elèctrica com a sistema de cuinat