Cendief

Bacallà amb samfaina, plat de Quaresma

El bacallà continua essent un dels ingredients de la Quaresma. Després del Carnaval, època de disbauxa, comença el calendari litúrgic cristià, etapa basada en l'austeritat i la penitència. És un autèntic símbol d'aquests quaranta dies que van del Dimecres de Cendra  fins al Dissabte Sant.

Ingredients: 4 trossos de morro de bacallà, 2 tomàquets madurs triturats (sense les llavors ni la pell), 1 pebrot vermell i 1 de verd a trossos, 1 carbassó a daus petits, 1/2 albergínia tallada a trossos, 1 cullera de postres de sucre, oli d'oliva verge extra, aigua i sal.

Preparació: enfarinar el bacallà, posar oli en una cassola i sofregir-lo; a la mateixa cassola sofregir el pebrot vermell i verd, posar-hi l'esbergínia i el carbassó, saltejar-ho i afegir el tomàquet i el sucre; remenar i quan veieu que queda ja molt sec afegir aigua; deixar coure 15 minuts més afegint aigua i posar-hi el bacallà; deu minuts més i ja es podrà servir.

Direcció

C. Castillejos, 314 4º piso B
08025 - Barcelona
Tel 935455874
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

xarxes socials

Estem a les xarxes socials. Segueix-nos i estigues informat.

     

Inicio Blog Bacallà amb samfaina, plat de Quaresma