Cendief

Aliments de temporada: juliol

Juliol, mes dels aliments frescos, sucosos, de les fruites i les amanides, dels peixos i mariscos, de la cuina del Mediterrani en tota la seva esplendor.

Fruites: préssec, albercoc, paraguaio, nectarina, síndria, meló, pruna, figues flors, peres, alvocat o fruites del bosc com les mores, els nabius, entre altres.

Verdures: és el mes del carbassó per excel·lència, però també de la mongeta tendra, els enciams, tomàquets, espàrrecs verds, cogombres, també espinacs per amanir.

Peixos: salmó, sardina, seitó, truita de riu, palometa, mero, lluç, llobarro, daurada o tonyina.

Marisc: ostres, petxines, crancs, gambes i escamarlans, musclos i navalles.

Gaudiu d'aquest extraordinari mes, increïble per la seva varietat!

Direcció

C. Castillejos, 314 4º piso B
08025 - Barcelona
Tel 935455874
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

xarxes socials

Estem a les xarxes socials. Segueix-nos i estigues informat.

     

Inicio Blog Aliments de temporada: juliol